måndag 13 oktober 2008

JÄVLA SKITSAMHÄLLE!

Jaha, pappa ringde nyss och sa att han kan få problem med flytten... kanske inte kan få behålla sin bil, Animex ska nämligen läggas ner så alla som jobbar där blir avskedade inom två dagar. JÄVLA REGERING! Det är borgarnas fel, Moderaternas fel och USA:s fel, högerpolitik suger!
Jaha, så blir min pappa av med jobbet, han är faktiskt jävligt bra på det han gör och gör alltid bra ifrån sig, men trots det blir han av med sitt jobb, vad för sorts jävla rättvisa är det? Är det ett sådant samhälle vi vill ha? Jo, de som röstar på borgerliga partier vill tydligen det, de som gillar USA vill det också. Att folk bestraffas bara för ekonomin går dåligt, det är väl för helvete inte deras fel, eller hur?
Nej, men så är det, och så lär det också förbli sålänge världen ser ut som den gör. Fan pinsamt! Jaha, sen bestraffas man ju också, för det kan ju bli svårt att hitta jobb i en lågkonjuktur, och vem vill jobba på ett skitjobb med dålig lön efter att man haft det bra ställt, privatekonomin påverkas ju. Snart om inga jobb dyker upp så kommer de arbetslösa straffas ännu mer och stora slumområden kommer väsa fram runt städerna (som Brasilien, USA och Storbritannien t.ex.) och då är välfärden bara ett grått fossil som förmodligen aldrig mer återupplivas. Det var vi bara vår älskade Allians att tacka för, när Sverige ser ut som vilket u-land som helst man kan finna i världen, med förtryckta tiggare och förnedrade hemlösa. Tack så jävla mycket för det, Reinfeldt och co!

Inga kommentarer: